Grillsæsonen er nok ovre for de fleste, men det skal ikke holde os fra at nyde sæsonens sidste majs i denne grillede majssalsa! I løbet af vinteren kan du også lave den med frosne majs tænker jeg, bare du holder dig fra majs på dåse. 🙂
Den vil være rigtig god som tilbehør til min Black Bean Chili og som tilbehør til tacos, men ellers bare generelt til hvad som helst. Det er en god all-rounder!
Ingredienser
15 min / 4 portioner (tilbehør)
- 2 majskolber
- 2 spsk olie
- 1 bundt koriander
- 0,5-1 rød chili
- Skal og saft fra 1 lime
Sådan gør du
Pil majskolberne, pensl dem med olie, og grill til majsene er gyldenbrune (de kan også sagtens steges på en meget varm pande). Lad køle af i 5-10 minutter.
Skyl imens korianderen og hak groft. Hak chilien fint. Kom i en skål. Tilsæt limeskal og saft og bland godt.
Skær majsene af kolberne og bland med dressingen. Smag til med salt og mere limesaft og chili efter behov.
Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.
Det ser meget lækkert ud.
Jeg vil lave bløde tacos med ørred i morgen og vil lave denne majs salsa til. Jeg plejer kun, at spise majs fra majskolbe. Men der er jo ikke sæson for dem endnu, så hvor meget skal jeg bruge af frosne majs?
Jeg synes, at jeg spotter lidt rødløg i salsaen men det står ikke i opskriften?
God dag
Det lyder som et rigtig dejligt måltid! Jeg ville regne med ca. 75 g frosne majs pr. majskolbe som erstatning. 🙂 Og rødløgene har jeg da glemt i opskriften, så det er godt, du gør mig opmærksom på det! Jeg vil tro et halvt rødløg, finthakket er passende, men det kan ikke gå helt galt. Kh Camilla