fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag

Camilla Skov

  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Livet & hverdagen
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
5-15 min, Brød & Wraps  /  16/06/2022

Mad med oliven, feta, valnød & karamelliserede løg

Sandwich-karamelliserede-loeg

Det her er min absolut bedste måde at spise karamelliserede løg på. På surdejsbrød med feta, bredbladet persille, oliven og valnødder. Der er noget i den kombination som bare er fuldstændig magisk.

Sandwich-karamelliserede-loeg

Det her er også perfekt fyld til en sandwich, som du tager med på udflugt, her i løbet af sommeren. Det er ærligt mere en liste af ingredienser end det er en decideret opskrift, men det er også fordi, du ikke rigtig kan gøre noget forkert her. Lidt af det hele, så bliver det godt!

Ingredienser

15 min

  • Karamelliserede løg (enten i ovn eller på pande)
  • Valnødder
  • Bredbladet persille
  • Kalamataoliven
  • Fetaost
  • Surdejsbrød
  • Olivenolie

Sådan gør du

Lav en portion karamelliserede løg.

Knus valnødderne groft og rist på en tør pande ved middel varme under omrøring, til de er gyldenbrune. Sæt til side.

Skyl den bredbladede persille og hak groft. Hak oliven groft eller bræk dem over i to med fingrene. Smuldr fetaen.

Steg surdejsbrødet ved middel varme i olivenolie eller smør på en pande til det er gyldenbrunt. Anret de forskellige ingredienser på brødet og afslut med et skvæt olivenolie.

6 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...

Skriv en kommentar

Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.

Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Karamelliserede løg i ovnen 

 

Æggesalat med estragon

 

Indlægsnavigation

Karamelliserede løg i ovnen
Falster juni 2022 og et huskøb

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Pressefotos
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR