Det her er min absolut bedste måde at spise karamelliserede løg på. På surdejsbrød med feta, bredbladet persille, oliven og valnødder. Der er noget i den kombination som bare er fuldstændig magisk.
Det her er også perfekt fyld til en sandwich, som du tager med på udflugt, her i løbet af sommeren. Det er ærligt mere en liste af ingredienser end det er en decideret opskrift, men det er også fordi, du ikke rigtig kan gøre noget forkert her. Lidt af det hele, så bliver det godt!
Ingredienser
15 min
- Karamelliserede løg (enten i ovn eller på pande)
- Valnødder
- Bredbladet persille
- Kalamataoliven
- Fetaost
- Surdejsbrød
- Olivenolie
Sådan gør du
Lav en portion karamelliserede løg.
Knus valnødderne groft og rist på en tør pande ved middel varme under omrøring, til de er gyldenbrune. Sæt til side.
Skyl den bredbladede persille og hak groft. Hak oliven groft eller bræk dem over i to med fingrene. Smuldr fetaen.
Steg surdejsbrødet ved middel varme i olivenolie eller smør på en pande til det er gyldenbrunt. Anret de forskellige ingredienser på brødet og afslut med et skvæt olivenolie.
Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.