fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag

Camilla Skov

  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Livet & hverdagen
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
15-30 min, Smæk på krydderierne  /  07/05/2020

Sichuan stir fry

sichuan-stir-fry

Jeg lavede denne 🌶 SICHUAN STIR FRY 🌶 til frokost tidligere på ugen, og jeg overvejer lidt, om jeg har grøntsager nok herhjemme til også at lave den i dag, for den er vanvittigt god (og jeg har lidt tømmermænd…).

Jeg brugte en færdigkøbt sichuan chiliolie, som jeg anbefaler varmt, den er det tætteste på en hjemmelavet olie, man kan komme, tror jeg. Den fås i de fleste asiatiske supermarkeder, og holder for evigt. Det er denne her:

crispy-chili-oil

Inden opskriften vil jeg også bare lige sige, at jeg blev så glad, da jeg så de fine anmeldelser, der er blevet skrevet om Vegetarisk i aften? på Saxo! Min lille bog lå nummer 30 på bestsellerlisten PÅ TVÆRS AF GENRER i går. Helt fantastisk! Tak!

Og nu til dagens opskrift:

Ingredienser

30 min / 2 portioner

  • En halv portion perfekte jasminris
  • 

150-200 g fast tofu
  • 

2 spsk soja
  • 2 spsk sort eddike (seasoned rice vinegar)
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk crispy chili oil
  • 2 tsk lys sirup
  • 1-2 løg
  • En god håndfuld snitbønner
  • Et kvart spidskål

Sådan gør du

Skyl risene og sæt dem over.

Skær tofuen i 1 cm tykke skiver og del dem diagonalt til trekanter. Steg ved høj varme i rigeligt olie, til de er gyldne på begge sider. Lad dryppe af på køkkenrulle og tør panden af.

Bland imens en dressing af soja, sort eddike, sesamolie, chiliolie og sirup.

Skær løgene i skiver, og snitbønner og spidskål i grove stykker.

Steg løg, snitbønner og spidskål ved høj varme i olie (steg hellere i omgange, end at du kommer for meget i panden på én gang) med et drys salt, til de har fået godt med farve. Bønner og spidskål skal beholde sprødhed. Læg grøntsagerne til siden.

Tilsæt tofu og dressing til panden, og lad dressingen trænge ind i tofuen. Tilsæt grøntsagerne og bland rundt.

Smag til og servér med ris og ekstra chiliolie.

22 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...

Skriv en kommentar

Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.

Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Saag Paneer (med feta)

 

Mapo Tofu

 

Indlægsnavigation

Vegetarisk i aften?
Vegetariske Enchiladas

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Pressefotos
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR