fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Blog
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
5-15 min, Sylte & fermentering, Vegansk  /  11/11/2018

Syltede svampe

syltede-svampe

Jeg har gerne et glas syltede svampe stående klar til at forgylde hverdagsmiddagen. Som jeg tidligere har konstateret er syltede ting i køleskabet bare så smart for at kunne lave nemme, velsmagende vegetariske hverdagsretter. Det tilføjer virkelig noget til balancen i de fleste retter, og er også en meget nem wow-ting at præsentere for gæster.

Syltede svampe er ingen undtagelse! Og de er så gode i både salater, asiatiske retter, som topping på en suppe, you name it!

Ingredienser

Til et 500 ml patentglas, eller lignende

  • Et halvt glas tørrede svampe
  • 0,75 dl sukker
  • 1 dl eddike
  • 1 dl vand
  • Valgfrie krydderier: Laurbærblade, timian & salvie.

Sådan gør du

Fyld glasset halvt op med tørrede svampe efter eget valg. Tragtkantareller og trompetsvamp er specielt velegnet, men i glasset her er der også lidt karl johan og brunstokket rørhat.

Tilsæt ønskede krydderier. Her er tilsat en kvist timian, et laurbærblad og et salvieblad.

Kog en lage af sukker, eddike og vand. Hæld den kogende lage over svampene. Lad stå og trække i mindst en time, gerne et døgn, inden du bruger svampene.

12 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...
Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Saltede citroner

 

Syltede rødløg

Indlægsnavigation

Zucchini & Fetadeller med yoghurt-sennepsovs
Perfekt hummus

4 comments

  • Ida Amalie
    25/09/2022

    Hej Camilla 🙂
    Hvor mange gram svampe er et halv glas?
    Mvh Ida Amalie

    Reply
    • Vegetarisk Hverdag
      28/09/2022

      Uh, det ved jeg desværre ikke præcis. Det er heller ikke helt vigtigt, bare lagen dækker svampene godt.

      Reply
  • Søs
    28/01/2021

    De ser super lækre ud 🙂
    Hvor længe kan de holde sig?

    Reply
    • Vegetarisk Hverdag
      29/01/2021

      Jeg tror, vi har haft et glas som har stået i køleskabet i et års tid. Så virkelig længe. 🙂 Jeg holder selvfølgelig bare øje med mug, dufter og smager. Vh Camilla

      Reply

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR