fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Blog
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
15-30 min, Sylte & fermentering, Vegansk  /  24/09/2018

Syltede rødløg

Syltede rødløg

Syltede rødløg bruger jeg til hvad som helst. I en wrap, en pastaret, på en tomatsalat. Det smager syrligt, sødt og skarpt, er smukt at se på og er meget nemmere at lave end man tror. Og når man først har prøvet at have et glas syltede rødløg i køleskabet er det svært at undvære! Så selvfølgelig skulle det være en af de første opskrifter her.

Ingredienser

Opskriften her passer cirka til et patentglas på 750 ml (glassene med gummiring og metallukning), men kan skaleres op og ned.

  • Ca. 500 g rødløg
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vand
  • 2 dl lagereddike
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

Skær rødløgene i halve og i både/skiver af max 5 mm bredde. Fyld patentglasset.

Kog en lage af vand, lagereddike, sukker og salt.

Du skal bruge 500 g rødløg til et glas på 750 ml. Jeg holder dem oftest neutrale, men du kan krydre dine syltede rødløg med hybenroseblade og peber eller laurbærblade og timian, hvis du har lyst.

46 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...
Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Syltede svampe

 

Halloumiwrap med cole slaw

Indlægsnavigation

Grillede grøntsager med tahindressing
Bagte rødbeder 
med Za’atar

4 comments

  • Amalie Bøgild
    20/01/2022

    Hej. Opbevares glasset i køleskabet fra start af eller skal de stå lidt ude først? Vh Amalie

    Reply
    • Vegetarisk Hverdag
      24/01/2022

      Hej Amalie,
      Du kan sådan set gøre begge dele. Jeg plejer at lade glasset stå ude, til det er kølet af (hvis jeg laver det om aftenen, lader jeg det stå ude natten over), og så kommer jeg det i køleskabet.Vh Camilla

      Reply
  • Lars
    02/04/2020

    Hej, jeg er nysgerrig på, hvor lang tid de syltede svampe og de syltede rødløg kan holde sig? Og hvilket patentglas passer din opskrift til syltede svampe på?

    Mvh Lars

    Reply
    • Vegetarisk Hverdag
      02/04/2020

      Hej Lars,
      De kan holde sig i virkelig lang tid. Jeg tror faktisk aldrig jeg har oplevet, at de er blevet dårlige. Det er både eddiken og sukkeret som konserverer. Jeg vil sige mindst 3 måneder, men check selvfølgelig altid efter synlig mug og brug din lugte og smagssans.
      Jeg kan godt se, at jeg har glemt at skrive størrelse på svampene, det må jeg hellere få rettet. Jeg er ret sikker på det er et 500 ml patentglas, jeg har brugt.
      Mvh
      Camilla

      Reply

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR