Pasta med karamelliseret hvidkål er min yndlingspasta for tiden, den er så COMFY. Lun og rund og så tilfredsstillende at spise.
Jeg fik den hos nogle venner for en måneds tid siden og har lavet den en håndfuld gange selv siden da. Opskriften stammer fra New York Times, og jeg har justeret den lidt til min smag.
Vær ikke bange for ansjoserne her! Jeg kan ikke fordrage ansjoser, men man smager dem ikke i retten, de bidrager bare med en lækker dybde i smagen. Hvis du ikke spiser fisk har jeg prøvet at bytte ansjoserne ud med kapers, og det fungerer upåklageligt. Også her smager retten ikke som sådan af kapers.
Hej 🙂 Har købt et hvidkål på ca. 1800 gr. Kan det passe at det hvidkål du brugte var ret stort? Ellers kan jeg ikke få det til at passe med det halve på 2 liter i opskriften.
mvh
Det smager så absurd og næsten latterligt godt!
<3 !!!
Nøjj – det smagte godt!
Dejligt! <3
Mega lækker ret og endnu hurtigere, med en pose snittet kål på frost fra Rema
Super at det også fungerer med kål fra frost! Remas frosne grøntsager er generelt virkelig gode synes jeg. 🙂
Dejlig ret som er afprøvet flere gange. Tror du også retten kan fungere med rødkål?
Jeg ved det faktisk ikke. Rødkål har en bitterhed, som jeg ikke altid er så vild med. Der har både hvidkål og grøn spidskål mere sødme.