Vi har tidligere snakket om at wraps er en af hverdagens store helte og denne wrap med grillede auberginer, hummus og fetaost er ingen undtagelse!
Auberginer kræver tid og lidt kærlighed for at blive lækre, men ikke specielt meget arbejde. Jeg tror mange har svært ved auberginer på grund af konsistensen. Jeg er selv ikke fan af auberginer som er for våde og bløde, men når de er sprøde og godt brunede til gengæld? Mine tænder løber i vand bare ved tanken.
Det tager mindst en time fra man går i gang til der er færdige auberginer klar, men det kræver ikke den store indsats ellers. Så hvis du er en aubergineskeptiker, synes jeg bestemt du skal prøve en wrap med grillede auberginer!
Ingredienser
60 min / 4 portioner
- 1 aubergine
- Et par tsk fint salt
- Olivenolie
- 4 Tortillabrød
- Perfekt hummus
- Grøntsager efter frit valg (her: gulbede, blancheret savoykål, gulerod, koriander)
- Syltede rødløg
- Fetaost (brug kapers eller udelad for vegansk)
- Sriracha (efter smag)
Sådan gør du
Skær auberginen midt over både på bredden og længden. Skær de fire stykker i både som på det tykkeste sted er ca. 1 cm.
Læg i en si, fordel et godt drys salt over dem og lad stå i minimum 30 min.
Skyl auberginerne og tør dem godt i et rent viskestykke. Fordel i ét lag på en bageplade, giv et godt drys olivenolie og bag ved 230 grader i cirka 30-40 minutter (vend dem efter 20 min) eller til de har fået masser af farve og er sprøde.
Spis i et ristet tortillabrød med dine yndlingsgrøntsager, hummus, syltede rødløg, fetaost og lidt sriracha efter smag.