10 comments

 • Amen altså – virkelig gode, og dejligt med en opskrift på burgere, der kan laves af noget, som allerede er i huset.

 • Så lækre! Kan man lade bønnefarsen hvile i mere end 20 min? Det vil nemlig gøre det endnu nemmere at forberede maden nemlig

  • Sagtens! Du kan nok slippe afsted med at lave den et par dage før. Og jeg ved også at nogle har haft succes med at forme bøfferne, fryse ned og så have til hurtig mad.

 • Helt enig med Isabella – din black bean burger er så meget mere interessant og lækker en en almindelig kødburger! Tak for dit arbejde med at udvikle den, så vi andre kan nyde godt af det. Glæder mig til at spise den igen i aften. 🙂

 • Vi forsøger at undgå æg. Jeg forsøger mig med noget hørfrø- eller chiagele. Men hvad med cashewnødderne? Har de andet formål end at være lækre?
  (Hvor får du mest ud af at jeg køber en af dine opskriftbøger?)
  Mvh L

  • Jeg tror også nogle loppefrøskaller kunne være en god idé til at få dem til at hænge sammen uden æg. Cashewnødderne er der primært for konsistens, jeg synes det er ret lækkert, at der lige er noget ekstra at tygge i. Men de kan udelades. 🙂 Jeg får mest ud af, at du køber mine bøger direkte hos mig, men jeg er glad for alle køb. 🙂 Kh Camilla

 • Hej Camilla!

  Herhjemme er vi vilde med dine vegetariske burgere – vi synes, faktisk de er bedre end en almindelig hakkekødsburger! 🙂 Ved du om, ‘bøfferne’ kan fryses? Tak!

  • Det er jeg mega glad for at høre! <3 Jeg har ikke prøvet at fryse dem, men mon ikke man kan? Hvis du prøver, må du meget gerne give en tilbagemelding. 🙂 Kh Camilla

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *