Lad os afslutte grilltema-ugen med noget alle måltider burde afsluttes med: DESSERT. Her i form af grillede ferskner, som muligvis er sommer i en mundfuld? Kombinationen med timian er prikken over i’et og det der giver denne her dessert lidt mere wow.
Du kan selv vælge om det er klassiske runde ferskner, doughnutferskner som her eller nektariner. Bare de er modne og søde, så er der frit valg på alle hylder.
I morgen kommer der et opsamlingsindlæg med alle mine idéer til den vegetariske grillsommer. Stay tuned!
Ingredienser
15 min
- 1 fersken/nektarin/doughnutfersken pr person
- Evt. Sukker
- Frisk timian
Server med:
- A. Koldskål og kammerjunkere
- B. Vaniljeis
- C. Mascarpone forsigtigt rørt med lidt fløde og vaniljesukker
Sådan gør du
Skær ferskenerne midt over og fjern stenene. Dyp evt den skårne side i sukker (giver ekstra karamellisering) og læg på grillen.
Grill på begge sider til ferskenen har fået farve, men stadig beholder sin form.
Drys de grillede ferskner med frisk timian og server med koldskål, vaniljeis eller mascarponecreme.
En af mine absolut top sommerdesserter!
Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.