fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag

Camilla Skov

  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Livet & hverdagen
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
15-30 min, Salater, Vegansk  /  13/06/2019

Grillet salat med fennikel, radise, agurk og kapers

fennikel-radise

Når nu grillen er i gang hvorfor så lave den klassiske grønne salat med agurk og tomat til, når man også kan grille salaten? Her er altså et bud på en grillet salat med fennikel og radise. Den er stadig meget frisk, for du griller bare overfladen af grøntsagerne for ekstra smag, mens de stadig er rå inden i. Og så serveres hele herligheden med en syrlig frisk dressing og rå agurker.

Ingredienser

30 min / 4 portioner

  • 1 fennikel
  • 1 bundt radiser
  • 3-4 spsk kapers + 2 spsk lage
  • En halv agurk

Dressing:

  • Saft fra 0,5-1 citron
  • Samme mængde olivenolie
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Evt. dild (valgfrit)

Sådan gør du

Skær fennikellen i to halve. Lad den få godt med farve ved høj varme på grillen, men sørg for den stadig er rå inden i. Samme princip med radiserne. Dette kan du også gøre på en pande, hvis du ikke har en grill.

Skær fennikel og radiser i tynde skiver.

Skær agurken i skiver og hak kapersen groft.

Bland kaperslage, citronsaft, olie, salt og peber. Det må gerne være lidt for salt og syrligt.

Bland alle ingredienserne og smag til med mere salt og citron, hvis det behøves.

En frisk krydderurt som dild kan også tilsættes.

Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...

Skriv en kommentar

Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.

Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Grillet salat med perlespelt, halloumi og syrlig urtedressing

 

Fennikel- & citrussalat med mynte

 

Indlægsnavigation

Grillede majskolber med parmesan
Grillede ferskner med timian

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Pressefotos
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR