fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Blog
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
15-30 min, Salater  /  12/06/2019

Grillede majskolber med parmesan

grillede-majskolber

Grillede majskolber er måske min yndlings-grillting? Jeg elsker desuden at blære mig med mine majsspisningsskills, er virkelig god til at spise majs, haha. Uden at få majs i tænderne og med en helt ren kolbe til sidst. Burde sgu få en slags pris.

Det var først for et par år siden, at jeg prøvede at spise majs med parmesan, og det er altså en rimelig overlegen kombination. Her er kolberne desuden også serveret med urtesmør og stærke chili flakes. Men der er virkelig ikke noget galt med at spise majsen helt klassisk med salt og smør (eller olivenolie eller chimichurri for veganerne derude).

Ingredienser

15-30 min

  • Majskolber
  • Smør
  • Urter (persille, koriander, timian, oregano)
  • Salt
  • Parmesan
  • Chiliflakes

Sådan gør du

Læg majskolberne med skallen på i en skål med vand 30 min inden du skal grille, så de er godt våde.

Læg på grillen og vend løbende, så der ikke går ild i majsen. 🙂

Når skallen er godt brændt efter 10-20 minutter plejer majsene at være færdige. Tag dem af grillen, lad dem køle af et øjeblik og fjern så skallen.

Skal de have lidt mere kan du godt lægge majsen direkte på grillen og give majskornene farve, det er også lækkert.

Server med urtesmør (bland smør med masser af urter og lidt ekstra salt) eller bare alm. smør.

Et drys chiliflakes og revet parmesan på bliver du ikke ked af.

2 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...

Skriv en kommentar

Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.

Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Grillede portobello med urtesmør, grøntsager med chimichurri & brændt citron 

 

Chimichurri – den ultimative grillsovs

 

Indlægsnavigation

Grillede portobello m. urtesmør, grøntsager med chimichurri og brændt citron
Grillet salat med fennikel, radise, agurk og kapers

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR