fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag

Camilla Skov

  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Livet & hverdagen
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
15-30 min, Brød & Wraps, Reklame  /  02/05/2024

Pizza bianca med majs & ramsløgspistou

Il-Fornaio-pizza

* Annonce for Il Fornaio *

I ved, at jeg er stor fan af at hoppe over, hvor gærdet er lavest i madlavningen, så grazie til Il Fornaio for deres økologiske surdejs-pizzabunde på frost! Det er ærligt de bedste færdiglavede pizzabunde, jeg har smagt. 

Her deler jeg en opskrift på en pizza bianca med majs og ramsløgspistou, men du sætter bare ovnen på 250 grader, topper de frosne bunde med det, du kan lide og kommer i ovnen i 3-6 minutter (det kan godt være, der står noget andet på pakken, det er Il Fornaio ved at ændre! 🤠). Perfekt til en hurtig hverdagsmiddag eller pizzafest med venner uden det store bøvl.

Il-Fornaio-pizza

Pizzabundene fås i versionerne Bianco og Rosso og har haft en lang fermenteringstid på minimum 48 timer, der, sammen med de stærke italienske melsorter, gør, at bundene virkelig smager af noget og har en god elasticitet.

Il Fornaio er Danmarks første – og til dato eneste 100 % italienske økologiske stenovnsbageri. De blev til i mit fødeår 1988 og udsprang fra Restaurant Era Ora, der forgæves havde søgt efter godt italiensk brød i København. Så de importerede en bagersvend fra Perugia og det ene tog det andet.

Du kan købe pizzabundene hos Nemlig.com, Bilka og Føtex, samt udvalgte Meny, Super Brugsen, Kvickly, Løvbjerg og Spar.

Pizza bianca med majs & ramsløgspistou

15-30 min / 2 pizza

Ingredienser

Ramsløgspistou
  • 30 g ramsløg
  • 0,5 dl olivenolie
  • 0,5 tsk salt
  • 1 spsk citronsaft
Toppings
  • 200 g frosne majs
  • Et drys salt og peber
  • Neutral olie
Desuden
  • 2 pizzabund bianca fra Il Fornaio
  • 2 kugler mozzarella (ca 60 g pr. pizza)
  • Chili flakes
  • Pecorino
  • Olivenolie

Sådan gør du

Tænd ovnen på 250 grader.

Blend ingredienserne til pistouen i en blender/minihakker, knus i en morter eller hak i hånden.

Skær mozzarellaen i mindre stykker og lad dryppe af i en si.

Steg majsene ved høj varme i olie med et drys salt og peber. Når de har fået godt med farve sættes de til side.

Kom den frosne pizzabund på en pizzaspade eller skærebræt.

Start med et lag revet pecorino, efterfulgt af mozzarella, lidt olivenolie og majs. Et drys chili flakes kan også anbefales!

Bag i ovnen ca. 4-6 minutter, eller til mozzarellaen er smeltet.

Afslut med ramsløgspistouen og mere revet pecorino efter afbagning.

 

4 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...

Skriv en kommentar

Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram eller Facebook for opdateringer om nye opskrifter.
Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Butterdejspakker med majs og ost 

 

Minipizza med squash & rødløg

 

Indlægsnavigation

Byg selv højbede til køkkenhaven
Pizza bianca med svampe & brunet chilismør med purløg

2 comments

  • Laura
    03/05/2024

    Hej Camilla,
    Opskriften lyder rigtig lækker, men er der en fejl i ingredienslisten? Der fremgår hverken ingredienserne til ramsløgpistou, eller at retten også indeholder majs. Til gengæld fremgår der brunet chilismør, som jeg ikke i fremgangsmåden kan se hvor skal anvendes. Jeg ved ikke, om det bare er hos mig, det ser mærkeligt ud?

    Reply
    • Vegetarisk Hverdag
      03/05/2024

      Nej, det er da mig, der har været klodset. Nu skulle det gerne være i orden! Tak fordi du skrev og gjorde opmærksom på det ❤️

      Reply

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Pressefotos
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR