fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Blog
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
15-30 min, Salater  /  28/03/2022

Quinoasalat med feta, fennikel & stegt agurk

DSC08546

Jeg ligger lidt efter i forhold til at få nye opskrifter op her på bloggen, men det er mit mål at komme i kap denne uge! Burde kunne lade sig gøre.

Først ud er denne friske, grønne forårsvenlige quinoasalat. Du kan sagtens lave den med couscous eller bulgur, hvis du foretrækker det. Et helt perfekt og lidt lettere måltid, den var super til frokost på kontoret nogle dage.

DSC08548-2

Ingredienser

30 min / ca. 3 portioner

Quinoa

  • 2 dl hvid quinoa

Grøntsager

  • 1 agurk
  • 1 fennikel
  • 0,5 standard krukke basilikum
  • 1 skalotteløg (el alm. løg)
  • 1-2 avokado

Dressing

  • 3 spsk olivenolie
  • Skal og saft fra en lille citron
  • Salt & peber

Desuden

  • 200 g feta

Sådan gør du

Kog quinoaen efter anvisningerne.

Skær “dild”toppene af fennikelen (gem til senere) og del den i to. Hak den ene del, så fint du kan (som et løg) og kom op i en stor skål. Den anden del skæres i tynde skiver/strimler, som steges ved høj varme i olie med et drys salt, til den har godt med farve. Kom op i skålen.

Skær agurkeenderne af, del agurken på midten, og skær så i kvarte, så du har otte stænger. Steg på panden med et drys salt i olie ved høj varme, til den er brunet på de skårne sider. Skær i mundrette stykker og kom op i skålen.

Hak basilikum og skalotteløg helt fint og kom op i skålen. Bland olivenolie, fintrevet citronskal og godt med saft (hold lidt tilbage, du kan altid smage til) samt salt. Hæld over salaten. Smuldr fetaen groft og bland alt.

Smag til og top med avokado og pynt med fennikeltoppene.

15 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...

Skriv en kommentar

Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.

Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Fattoush med halloumi 

 

Gnocchi med brocolini

 

Indlægsnavigation

En tur til Nordjylland
Hjemmelavet sichuan chiliolie

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR