fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag

Camilla Skov

  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Livet & hverdagen
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
15-30 min, Brød & Wraps  /  30/07/2020

Pitabrød med halloumi, nektarin, grønkål & oliven

pitabrod-halloumi-nektarin

Den anden dag stod jeg og stirrede tomt ind i køleskabet og havde ingen anelse om, hvad jeg skulle lave til frokost. Men så fandt jeg en rest halloumi! Og et enkelt pitabrød i fryseren. Og så havde vi da også lidt grønkål, nogle nektariner og nogle oliven. Og simsalabim pludselig havde jeg et magisk pitabrød med halloumi foran mig.

Kombinationen af smage var virkelig spot on med den salte halloumi og oliven og så den søde nektarin. Sæsonen er NU, så det er bare om at nyde.

I dag holder jeg fri det meste af dagen, jeg har følt mig uforklarligt stresset, siden vi kom hjem fra Bornholm i tirsdags, og så ved jeg at det eneste der hjælper er at træde et skridt væk fra arbejdet. Jeg skal hjem til en veninde og male i stedet for at skulle til kontoret, og jeg glæder mig.

Jeg har forresten også nogle sjove nyheder at dele med jer, så glæd jer til et “drømme og planer” blogindlæg på lørdag!

Ingredienser

15-30 min / 2 portioner

  • ca. 4 store grønkålsblade
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor nektarin
  • En håndfuld kalamata oliven
  • 2-3 spsk lys tahin
  • Citronsaft
  • Salt & peber
  • Vand
  • Ca. 100-150 g halloumi
  • 2 stenbagte pitabrød (Premieur fra Netto eller de frosne fra Coop)

Sådan gør du

Skyl grønkålen godt, skær bladene fra stænglerne og hak dem groft. Hak evt. det øverste af stænglerne fint. Hak hvidløget fint. Sæt til side.

Del nektarinen i to halve og fjern stenen. Skær 
i tynde skiver. Fjern stenene fra dine oliven og skær i halve.

Bland en dressing af tahin, godt med citronsaft, salt og peber. Tilsæt vand til den har en god konsistens.

Steg grønkålen ved høj varme i lidt olie med et drys salt til den får farve og er faldet sammen. Skub til siden, tilsæt lidt mere olie og steg hvidløget gyldent. Bland.

Varm pitabrødene i ovnen eller i brødristeren.

Skær halloumien i ca. 1×1 cm stave og steg gylden på alle siderne. Kom alt i et pitabrød og spis!

17 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...

Skriv en kommentar

Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.

Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Smørrebrød 
med pankopaneret halloumi 

 

Vegedeller med halloumi og gulerod

 

Indlægsnavigation

Græsk salat med kartofler & sprøde kikærter
Drømme og planer for august 2020

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Pressefotos
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR