Paneret halloumi i brød, you guys! Og med en urtet, syrlig tartarsauce er der ikke et øje tørt. Det er så enkelt, at man tror, det er løgn. Jeg har kommet lidt saltet citron i tartarsaucen, fordi jeg elsker saltet citron, men det kan sagtens udelades, hvis du ikke har.
Anbefaler at bruge en lidt blødere bolle end surdejsbollen som figurerer på billedet her. Det var rimelig umuligt at spise, hehe. Smagen var der intet galt med dog!
Ingredienser
20-30 min / 2 portioner
- 150 g halloumi
- Rugmel
- 1 æg
- Pankobrødkrummer (eller rasp)
- Icebergsalat
- Burgerbolle
Tartarsauce
- 1 tsk små kapers
- 1 finthakket cornichon (eller syltet agurk)
- 0,25-0,5 tsk saltet citron (valgfrit)
- 1 spsk purløg
- 1 spsk persille
- 2 spsk mayo
- 1 spsk creme fraiche
- 0,5 tsk dijonsennep
Sådan gør du
Hak kapers og cornichonen i mindre stykker. Skyl persillen og purløget og hak fint. Den saltede citron hakkes meget fint (kan sagtens udelades, hvis du ikke har).
Bland med mayo, creme fraiche og dijonsennep til en tartarsauce. Smag til med salt og peber.
Skær halloumien i skiver på cirka 1 cm, tør en anelse med køkkenrulle, vend i rugmel, dernæst pisket æg og til sidst i pankobrødkrummer. Steg ved middel varme i masser af smør til de er gyldne.
Server i burgerbolle med icebergsalat og tartarsauce.
Vi brugte surdejsboller her, og det kan ikke anbefales, da det var ret umuligt at spise! 🙂
Så lækre opskrifter uhm
Tak! <3