fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Blog
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
30-45 min, Plademad, Vegansk  /  13/11/2018

Ovnbagte kartofler 
& blomkål m. pickles

Bradepande

En dejlig nem bradepanderet med ovnbagte kartofler & blomkål, friske beder og syltede rødløg og svampe (eller pickles efter eget valg). Kræver minimal indsats og serveres med ikke mindre end to saucer. En stærk srirachadressing og en cremet hummus (man kan aldrig få for meget sovs).

Opskriften på perfekt fløjlsblød hummus finder du her.

Ingredienser

45 min – 2 portioner

  • 300-400 g kartofler
  • ⅓-½ blomkålshoved (alt efter str.)
  • Olivenolie
  • 1 polkabede/gulbede/rødbede
  • Pickles (Her: syltede rødløg & svampe)
  • Persille

Srirachadressing

  • 1 dl yoghurt + 1 spsk mayo (kan erstattes med veganske alternativer)
  • Sriracha efter smag (den skal have bid)
  • 0,5-1 tsk sirup
  • Salt & peber

Sådan gør du

Sæt ovnen på 250 grader. Skær kartoflerne i både, og giv dem olie og salt. Sørg for at olien er fordelt på hele overfladen. Bag i 20 min.

Skær blomkålen i hele eller halve buketter alt efter størrelse, giv olie, salt og peber. Igen, fordel olien på hele overfladen af blomkålen, så får de mere farve.

Tag kartoflerne ud, vend dem rundt og fordel blomkålen på bagepladen. Sæt ovnen på varmluft og bag blomkålen sammen med kartoflerne de sidste ca. 15 min, til de har fået farve.

Bland dressingen og skær polkabeden i tynde skiver på mandolinjern eller i hånden. Fordel over kartoflerne og blomkålen sammen med dine udvalgte pickles og lidt hakket persille.

Server med en skål hummus og srirachadressingen!

5 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...
Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Perfekt hummus

 

Grillede grøntsager med tahindressing

 

Indlægsnavigation

Perfekt hummus
Mapo Tofu

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR