Tilbage i maj 2020 snakkede min forlægger Marianne og jeg sammen over telefonen. Det var kun en måneds tid siden Vegetarisk i aften? var udkommet, men jeg kunne allerede fortælle, hvad min næste bog skulle hedde: Billig mad på dyre tallerkener.
Allerede under arbejdet med Vegetarisk i aften? stod det klart, at den næste bog skulle være en udtalt budgetbog. Min mad er i forvejen budgetvenlig, og jeg gør meget ud af, at man skal kunne handle ind til de fleste opskrifter i et helt almindeligt supermarked, men det kunne være et sjovt benspænd at arbejde med budget som overordnet tema. Som sagt så gjort! Og pludselig en dag stod titlen soleklart, for billig mad skal ikke føles fattigt! Nej, gør vi bare en anelse ud af serveringen, så både øjne og mave frydes, ja så tror jeg livet bliver lidt bedre at leve. Og selvfølgelig behøver tallerkenerne ikke være dyre i økonomisk forstand, de skal bare være dyre i hjertet.
Jeg elsker det lille glimt i øjet og modsætningen i titlen og håber den kommer til at vække nysgerrighed, når man ser den på hylden i boghandlen. Hver gang jeg har løftet sløret for titlen til en ny person, har den umiddelbare reaktion været et stort smil eller grin, og jeg håber sådan, at det er modtagelsen den generelt vil få. Det er altid nervepirrende at løfte sløret for noget, der betyder meget for en selv. Specielt de her bogprojekter, som typisk tager et års tid at færdiggøre.
Billig mad på dyre tallerkener udkommer 27. september 2021 og er en naturlig efterfølger til Vegetarisk i aften?. Både i sin udformning, så de to bøger står smukt sammen i boghylden, men bestemt også i forhold til indholdet. Den er fyldt med velsmagende opskrifter, jeg er virkelig stolt af, bare med mere fokus på, at maden skal være billig. Ligesom med Vegetarisk i aften? indeholder Billig mad på dyre tallerkener en 50/50 fordeling af favoritter fra blog/instagram og nye opskrifter, som er unikke for bogen.
Jeg fortæller lidt mere snart! Indtil da kan bogen forudbestilles signeret på min webshop (Update: du kan ikke længere forudbestille, men bogen er til salg i min webshop her), hvis du allerede nu ved, at det er en kogebog, du ikke kan leve uden. Forudbestillinger betyder rigtig meget, da det giver både forlaget og jeg en idé om, hvor mange bøger vi kan trykke.
De direkte køb hos mig betyder desuden alverden for min virksomheds økonomi, da jeg tjener en del mere pr. solgt bog (jeg agerer jo som en boghandel og får dermed det boghandlerne ellers tjener på at sælge bogen). Som tak får du derfor et håndmalet A5 print med din forudbestilling. ♡
Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.
Jeg fik bogen i julegave og jeg er bestemt ikke skuffet. Jeg har både lavet smørstegte gnocchi og gulerodsnuggets med kartofler og rancn-dressing. Sidstnævnte gik rent hjem som greasy food på årets første dag. Godt nytår!
Kh
Stinne
Kan man stadig købe bogen hos dig og hvad koster den. Vil bruge den som julegave til mit barnebarn.
Det kan man i hvert fald! Du finder den i min webshop her: https://vegetariskhverdag.dk/vare/billig-mad-paa-dyre-tallerkener/
Kommer den på biblioteket, og hvis så hvornår?
Det ved jeg ikke noget om, men det går jeg da stærkt ud fra, at den gør efter udgivelse. 🙂
forudbestilt! glæder mig!
Jaa! Tak!