fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Blog
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
15-30 min, Comfort food, Pasta  /  20/03/2020

Pasta e ceci

DSC04327-3

Jeg så en Bon Appetit video på Youtube den anden dag, hvor Andy lavede pasta e ceci (pasta med kikærter), og jeg måtte straks i gang med et lignende projekt. Tilsatte savoykål for lidt ekstra grønt og lavede den som en blanding mellem en suppe og en pastaret. Stivelsen i både kikærter og pasta jævner sovsen, så den bliver cremet og lækker.

Mad er en kæmpe trøst for mig i urolige tider, og det må man sige, vi er i nu. Så opfordrer jer virkelig til at få lavet noget god, comfy mad derude. I ved, hvor I finder mine opskrifter. Og tak til jer der bestiller kogebøger og plakater lige nu, det betyder alt for sådan en lille virksomhed som min. ❤️ Man kan stadig afhente plakater på Nørrebro (så længe både jeg og I er symptomfrie), vi mødes nede på gaden i den friske luft til en hurtig overlevering. I kan se hvad jeg har på lager her.

Ingredienser

30 min / 4 portioner

  • 1 løg
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 2-3 spsk konc. tomatpuré
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 dåse kikærter (240 g)
  • 2 kviste rosmarin
  • 0,25 tsk chili flakes, stærke
  • 1 dl vin (valgfrit)
  • 1-1,5 L vand
  • 2 spsk konc. grøntsagsfond
  • 250 g pasta
  • 6 blade savoykål eller anden grøn kål
  • Et par håndfulde parmesan
  • Bredbladet persille

Sådan gør du

Hak løget fint og steg ved middel varme i rigeligt olivenolie til det er gyldent og gennemsigtigt. Tilsæt koncentreret tomatpuré og steg godt igennem. Tilsæt finthakket hvidløg, kikærter, chili og rosmarin, og steg med et par minutter.

Knus en del af kikærterne godt i gryden. Tilsæt evt. vin og lad koge godt op, før du tilsætter 1 L (gerne kogende) vand og koncentreret grøntsagsfond. Smag på fonden, den skal være til den salte side. Tilsæt salt efter behov.

Lad koge op og tilsæt så pasta, som skal simre til den er al dente.

Et par minutter inden pastaen er færdig tilsættes fintstrimlet savoy og et par håndfulde parmesan til gryden.

Når pastaen er færdig smages der til med salt og peber. Server med persille og parmesan.

51 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...

Skriv en kommentar

Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.

Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Delizie med fennikel, squash og mozzarella

 

Ærterisotto

 

Indlægsnavigation

Mad-TV på Netflix
Madplan til 6 dage #1

4 comments

  • Ditte
    17/07/2021

    Vi lavede din pastaret igår, og den var virkelig lækker. Vi brugte rødvin, og det fungerede super. Det smagte som en rigtig sammenkogt efterårs pastaret med smag ala Osso bucco, der havde stået og simret hele dagen. 🙂

    Reply
    • Vegetarisk Hverdag
      19/07/2021

      Dejligt at høre! Tak for tilbagemeldingen. 🙂 Vh Camilla

      Reply
  • Lasse
    19/04/2020

    Skal det være hvid eller rød vin?

    Reply
    • Vegetarisk Hverdag
      19/04/2020

      Det bestemmer du selv! 🙂 Tror jeg brugte hvidvin sidst, men begge dele fungerer fint her.

      Reply

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR