fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Blog
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
15-30 min, Pasta  /  01/04/2019

Pasta med ramsløg, mascarpone, grønkål & syltede svampe

ramslogspasta

Nu er det virkelig forår og ramsløgene vokser som ukrudt derude! Har du prøvet at plukke selv og bruge ramsløg i madlavningen? Ellers er det måske på tide. Ramsløg smager meget tydeligt af hvidløg, men har samtidig en grøn, urtet kvalitet. Jeg elsker det både i pasta med ramsløg som her, i dressinger til salater eller som ramsløgsmayo.

Du kan komme de grøntsager i, som du har lyst til. Alle typer af kål er passende, og når de første salatblade viser sig, kan man også blande grøn salat i til sidst. Det er under alle omstændigheder en cremet, herlig omgang!

Psst.. Har du købt min bog?

Denne opskrift er med i min første kogebog "Vegetarisk i aften?" sammen med over 50 andre smagfulde og nemme vegetariske opskrifter.

Køb den her

Ingredienser

15-20 min / 2 portioner

  • 160-180 g pasta
  • 1 håndfuld ramsløg (ca. 2 spsk hakket) eller 1 lille fed hvidløg, revet
  • 2 store spsk mascarpone
  • Saften fra 0,25-0,5 citron*
  • Skallen fra en halv citron*
  • Salt & peber
  • 0,5 zucchini
  • 4 blade grønkål
  • 2 spsk syltede svampe, hakket groft (valgfrit – du kan også erstatte med f.eks. kapers)

*Det er også lækkert at erstatte med 1-2 tsk hakket saltet citron, hvis du har!

Sådan gør du

Sæt pastavand over. Hak ramsløg fint og bland med mascarpone, citronsaft og citronskal i en stor skål. Smag til med salt og peber.

Sæt pastaen over. Skær zucchinien i halvmåne-skiver og steg på en meget varm pande til de er gyldne på begge sider. Giv et drys salt og tilsæt til mascarponeblandingen.

Skyl og riv grønkålen i mindre stykker. Stilkene kan du skære i små fine skiver og stege med – ingen grund til at smide dem ud! Steg ved høj varme med et drys salt og et grydelåg over, til kålen har fået lidt farve og er faldet sammen.

Tilsæt til mascarponen. Tilsæt evt 1-2 spsk af pastavandet, hvis saucen er for tyk. Når pastaen er al dente blandes den sammen med saucen og grøntsagerne. Tilsæt evt lidt grofthakkede syltede svampe eller kapers. Smag til med salt, peber eller citronsaft til sidst, hvis det behøves.

14 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...

Skriv en kommentar

Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram eller Facebook for opdateringer om nye opskrifter.
Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Orechiette i cream cheese sauce 

 

Pasta i fetasauce med spinat og ristede valnødder

 

Indlægsnavigation

Veganske stegte nudler á la Pad Thai
En enkel hverdagsvenlig ramen

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR