Jeg håber, mandagen ikke er alt for hård ved jer! Når I bliver sultne i aften, kan I eventuelt smække denne ret sammen. Smørstegt gnocchi er dagens opskrift, og det er ikke mad, man bliver ked af. 😉
I er velkomne til at lave gnocchi selv, men jeg køber den altså færdigt, for let’s be real, hvem har tid på en mandag? Den fra Rema1000 er virkelig god! NOM.
Grøn comfort food, når det er bedst! Jeg kunne måske spise smørstegt gnocchi hver dag, hvis det skulle være?
Ingredienser
15-30 min / 2 portioner
- 20 g smør + 10 g smør
- 3-4 kviste rosmarin
- 3 spsk kapers
- 1 pakke gnocchi (350g)
- Skallen fra en lille citron
- Peber
- Parmesan
Grøntsager efter eget valg, her:
- 0,5 zucchini
- 5 snitbønner
- (hårdt stegt hvidkål kunne også være lækkert)
Sådan gør du
Smelt 20 g smør i en pande ved middel varme. Pluk bladene af rosmarinen og tilsæt med kapers. Steg et øjeblik.
Tilsæt gnocchi, fordel jævnt og lad dem brune. Forbered imens dine grøntsager, som du steger hårdt på en pande ved siden af, så de får masser af farve.
Vend forsigtigt gnocchien, når de er gyldenbrune. Når de er gyldenbrune på begge sider tilsættes de stegte grøntsager og en ekstra klat smør.
Det hele får et drys citronskal, et drys peber og rigeligt parmesan.
Servér med en citronbåd til, så man kan give sin portion lidt citronsaft!