fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Blog
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
5-15 min, Sovs & dip, Vegansk  /  24/03/2019

Hvid bønnecreme

hvid-boennecreme

Vi har altid nogle dåser med butter beans i køkkenskabene, for så kan man altid smække en hvid bønnecreme sammen. En cremet hummus-lignende sovs som kan spises i pitabrød, til grillede eller ovnbagte grøntsager eller i en wrap.

Super nem, nærende aftensmad på ingen tid!

Ingredienser

15 min / en lille skål

  • 1 løg + 1-2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 240 g (1 dåse) kogte butterbeans
  • 0,5-1 tsk revet citronskal
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt & masser af peber

Sådan gør du

Hak løget fint og steg ved lav varme til det er gyldent (5-10 min). Tilsæt finthakket hvidløg og steg 1 minut uden det tager farve.

Tilsæt æblecidereddike og lav dampe en anelse af.

Blend helt fint med butterbeans, revet citronskal og olivenolie. Smag til med salt og masser af peber og evt en smule citronsaft.

Spis som tilbehør til grillede grøntsager, i en wrap eller et pitabrød.

25 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...
Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Perfekt hummus

 

Ovnbagte kartofler & blomkål m. pickles

 

Indlægsnavigation

Tomatrisotto
Pitabrød med halloumi, stegte grøntsager & hvid bønnecreme

2 comments

  • Rikke
    06/03/2023

    Hej! Skal butter beans (fra dåse) koges inden de blendes? Eller anses de for at være “kogte” fra dåsen? Måske et dumt spørgsmål 🙂

    Reply
    • Vegetarisk Hverdag
      06/03/2023

      Der er ingen dumme spørgsmål ❤️ De er klar direkte fra dåsen, vandet skal bare drænes fra 🙂

      Reply

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR