fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag

Camilla Skov

  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Livet & hverdagen
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
15-30 min, Salater, Vegansk  /  02/01/2019

Hummus, agurk, kaffe, koriander

agurk-hummus-koriander

Godt nytår! Lad os kickstarte 2019 med en frisk eksotisk salat, der udfordrer smagsløgene på den gode måde! Den kan fungere som et let måltid for to eller en forret for fire.

Den er inspireret af en ret André og jeg spiste på Mission Chinese Food i San Fransisco for nogle år siden, og sjovt nok har jeg lige fundet ud af, at Mission Chinese Food åbner på Vesterbro i samarbejde med Mikkeller denne måned! Det glæder jeg mig virkelig til.

Ingredienser

15-30 min / 2-4 portioner

  • En halv portion hummus
  • 1 agurk
  • Et kvart hoved spidskål eller lign. (valgfrit)
  • 1 bundt koriander
  • 1 fed hvidløg + 1 spsk neutral olie
  • 1 tsk revet ingefær
  • 2 spsk soja
  • 1 spsk limesaft
  • 1 tsk sriracha eller anden chilisauce
  • 1 tsk ristet sesamolie (valgfrit)
  • Friskkværnet kaffe

Sådan gør du

Lav en portion hummus eller køb færdig hummus.

Snit hvidløget fint og steg forsigtigt i 
1 spsk neutral olie for at mildne smagen.

Bland en dressing af hvidløgsolien, stilkene fra korianderen, revet ingefær, soja, limesaft, sriracha og ristet sesamolie.

Skær agurken i grove bidder (fjern den våde midte) og hæld dressingen over. Lad marinere i fem mins tid.

Steg imens spidskålen hårdt på en pande. Læg eventuelt et grydelåg over, så steger det mere effektivt.

Fordel hummusen i bunden af en tallerken eller et fad. Fordel den marinerede agurk og spidskålen over humussen.

Drys med masser af korianderblade og til sidst friskkværnet kaffepulver.

2 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...
Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Ovnbagte kartofler & blomkål m. pickles

Bagte rødbeder med Za’atar

 

Indlægsnavigation

Hjemmelavet rødkål
Spaghetti alla Puttanesca

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Pressefotos
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR