fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Blog
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
5-15 min, Pasta  /  14/12/2018

Spaghetti med broccolipesto

Broccolipesto

Spaghetti med broccolipesto er en super god hverdagspasta, hvor man lige kan komme af med den der broccolirest, der ligger i grøntsagsskuffen. Og så tager det ikke længere tid end kogetiden på pastaen.

Siden jeg begyndte at lave pesto med solsikkekerner, tror jeg faktisk ikke, jeg har brugt pinjekerner. Det er meget billigere og smager virkelig lækkert. Min mand er jordnøddeallergiker, og ristede solsikkekerner er faktisk også et godt alternativ på pad thai eller en nudelsalat. De kan altså bruges til lidt af hvert!

Ingredienser

15 min / 2 portioner

  • ca. 1/3 hoved broccoli
  • 2-3 spsk solsikkekerner
  • Et par gode håndfulde parmesan eller anden revet smagfuld ost
  • Citronsaft (ca. en halv citron)
  • En god håndfuld ramsløg eller et halvt fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 160-200g spaghetti eller valgfri pasta

Sådan gør du

Skær broccolien ud i buketter. Lad simre i en stor gryde med vand salt som havet til den er mør (ca. 3-5 min). Fisk op med en hulske og lad dryppe af.

Sæt din yndlingspasta over i samme vand.

Rist solsikkekernerne på en middelvarm pande til de er gyldne.

Blend broccolien med solsikkekernerne, parmesan (eller anden smagfuld ost), ramsløg eller revet hvidløg og et godt skvæt olivenolie. Tilsæt pastavand til cremet konsistens. Smag til med godt med citronsaft, salt og peber.

Når pastaen er al dente gemmes en dl pastavand og resten hældes fra. Bland pastaen med broccolipesto og tilsæt vand efter behov. Det skal være cremet ikke tørt. Top med friskkværnet peber og ekstra revet ost.

24 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...

Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Cacio e Pepe

 

Gnocchi i tomatsauce med brunet smør

 

Indlægsnavigation

Safransvafler med appelsin & flødeskum
Nem risengrød i ovn

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR