fbpx
  • Shape
Vegetarisk Hverdag

Camilla Skov

  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Livet & hverdagen
  • Om
  • Webshop
  • Group 3
  • Group 4 Søg
5-15 min, Brød & Wraps  /  06/12/2018

Vegetarisk smørrebrød 
med pankopaneret halloumi

halloumi-smorrebrod

Julesmørrebrød nr 2 er et vegetarisk smørrebrød med halloumi. En salt, fast ost, som kan grilles. Smørrebrødet her er super let at lave, og smager så lækkert!

Man kan vel opfatte det som en fætter til det klasssiske smørrebrød med fiskefilet. Den panerede overflade og remouladen giver i hvert fald den association. Med det sagt vil jeg sige at man ikke skal betragte det som en erstatning som sådan, konsistensen og smagen af halloumien vil trods alt være anderledes end fisk. Men hvis du har lyst til at prøve noget nyt, så anbefaler jeg denne variant på det varmeste.

Jeg stor fan af at stege paneringsægget til sidst med de brødkrummer, der er faldet af halloumien. Elsker den smag. Tror også det er en nostalgisk ting fra min barndom.

Ingredienser

10 min / 2 portioner

  • 2 stykker rugbrød
  • 100-150 g halloumi
  • Lidt hvedemel
  • 1 æg
  • Panko-brødkrummer eller rasp
  • Smør til at stege i
  • Remoulade
  • Syltede rødløg
  • Pynt: rød skovsyre

Sådan gør du

Skær halloumien i tynde skiver på mellem en halv til en cm. Hvis de er meget våde kan du tørre dem let med køkkenrulle.

Vend skiverne i mel, så pisket æg og til sidst i brødkrummerne.  Steg i rigeligt smør ved middelvarme til de er gyldne.

Halloumi kan være meget forskellig salt, så smag eventuelt på den, inden du begynder at salte paneringen.

Anret på rugbrød med masser af remoulade, syltede rødløg og pynt med rød skovsyre.

15 ⬅︎ Tryk på hjertet, hvis du kan lide indlæggetLoading...
Hvis du kan lide denne, så prøv også:

Smørrebrød med kartoffel og goudacreme 

 

Smørrebrød 
med avocado, rygeostcreme & dild

 

Indlægsnavigation

Smørrebrød 
med avocado, rygeostcreme & dild
Vegetarisk smørrebrød med kartoffel og goudacreme

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

* obligatorisk

Vegetarisk Hverdag

Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog startet i efteråret 2018 af Camilla Skov. Her finder du hverdagsvenlige vegetariske opskrifter og inspiration til vegetarisk aftensmad med fokus på madglæde og velsmag.

Alt indhold på sitet © Camilla Skov
CVR: 38627457

Om & Kontakt

  • Om
  • Kontakt
  • Samarbejder
  • Pressefotos
  • Foredrag
  • Copyright
  • Cookies & Persondata

Følg med her

  • Instagram
  • Facebook
  • Nyhedsbrev

Shop

  • Webshop
  • Handelsbetingelser
  • Kundeservice
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Hjemmesiden bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Hvis det ikke er ok for dig, kan du vælge cookies fra. Cookie settingsTillad
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR