Da jeg arbejdede som designer og dagdrømte mig væk til et andet arbejdsliv, drømte jeg om to ting. Det ene var at blive blomsterbinder eller gartner, og det andet var at have en butik. Helst en old school køkkenbutik. Nu sidder jeg her i mit nye lokale på Fensmarksgade og venter på en stor købmandsdisk, der bliver leveret any minute now.
På den vil jeg udstille keramik, måske nogle økologiske køkkentekstiler og andet småt og godt til køkkenet. En køkkenbutik i miniatureudgave! Og man kommer selvfølgelig til at kunne købe kogebog og plakater her. Jeg fatter stadig ikke at så mange af mine drømme er gået i opfyldelse i år. Det har selvfølgelig været benhårdt arbejde, i perioder med en klump af nervøsitet og usikkerhed i maven, men jeg fortryder det ikke et øjeblik.
Jeg er vokset op i en familie, hvor jeg lærte at tryghed og sikkerhed, er det vigtigste man kan have. Og det har taget mig mange år at ryste det af mig, og turde kaste mig ud i det jeg drømte om. Hvis jeg kan undgå det, vil jeg resten af mit arbejdsliv være min egen chef. Det kan på en måde ikke være anderledes for mig, også selvom det er virkelig skræmmende.
2020 har set fra et større perspektiv været et ægte lorteår, men for mig helt personligt fortsætter det med at være det bedste i mit liv. Jeg skal hele tiden anstrenge mig for at tage det ind, for overhovedet at forstå, at de ting der sker faktisk sker. Jeg er fattig som en nyuddannet, men kæft hvor er jeg glad for det, jeg har.
Håber på at åbne dørene til mit nye sted i løbet af september. Eller måske 1. oktober i forbindelse med Vegetarisk Hverdags 2 års fødselsdag? Jeg skal nok holde jer opdaterede. Man kommer i hvert fald til at kunne hente ordrer ved faste åbningstider, som man har kunnet her i august.
Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.