Leder du efter kontaktinfo? Det finder du her.
Kvinden bag
Jeg hedder Camilla Skov, født i 1988 og bor med min svenske mand André og min datter Sonja på Nørrebro i København. Jeg spiser selv alt, men mest vegetarisk, og jeg vil hjertens gerne gøre vegetarisk hverdagsmad til et koncept, som de fleste kan købe ind på. Jeg lægger stor vægt på madglæde, og at mad skal være ukompliceret og bare smage bragende godt.
Jeg har arbejdet med digitalt design og content creation siden 2012. I dag lever jeg af mit arbejde med Vegetarisk Hverdag gennem indtægter fra min webshop, ved at udgive kogebøger og lave samarbejder på mine platforme.
Vil du vide mere om, hvem jeg er? Så læs eventuelt dette indlæg.
Vegetarisk Hverdag
Vegetarisk Hverdag er en vegetarisk blog og instagramprofil startet i oktober 2018. Jeg syntes, at der manglede en madprofil i Danmark, som fokuserede på alt det lækre vegetarisk mad er, og som ikke var så firkantet eller frelst i sin tilgang. Vi kan godt have en tendens til at dele os op i kødholdet og vegetarholdet, men jeg tror langt de fleste af os lever et liv midt i mellem de to poler (mig selv inklusive).
Hos Vegetarisk Hverdag finder du hverdagsvenlige vegetariske retter, som er til at overskue. Her er masser af opskrifter med gluten, sovs, kulhydrater og sprøde grøntsager, da jeg er en stor fortaler for comfort food. Mad skal smage godt og være nærende både for krop og sjæl.
Vil du arbejde med mig? Kig under kontakt eller læs mine tanker om samarbejder.
Hvorfor en vegetarisk blog?
Vi er allesammen ved at få øjnene op for, at det både er godt for vores planet, for dyrevelfærden og for vores egen sundhed at spise mindre kød. Og jeg syntes, der manglede en vegetarisk blog, som man automatisk går ind på, når man står i “hvad skal vi have til aftensmad”-situationen. Der hvor man er lige ved at gribe ud efter det hakkede oksekød, fordi det er nemmest.
Vegetarisk mad bliver ofte sat i bås som “kødfri klimamad” eller som en helseting. Det vil jeg meget gerne gøre op med. Jeg synes, vi skal snakke mere velsmag og madglæde! Og fokusere på alt det man får, i stedet for det man ikke får. Her er det nysgerrigheden og madglæden, der driver værket – helt uden løftede pegefingre eller sundhedssnak.
Min primære mission er at udbrede budskabet om, at vegetarisk mad ikke behøver at handle om et fravalg af kød, men om velsmag, nysgerrighed og nye måder at lave mad på. Og måske endda en mere fri tilgang til madlavningen, når man pludselig ikke skal tænke på hygiejnen i samme udstrækning, som når man laver mad med kød. I den vegetariske madlavning er det faktisk meget svært at gøre noget forkert, og det er ret befriende! Og så smager det utroligt godt.
Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram eller Facebook for opdateringer om nye opskrifter.