300,00 kr.
LAG PÅ LAG er en madlavnings- og måltidstilgang, der gør det nemmere, sjovere og mere fleksibelt at gå i køkkenet og at spise sammen, selv når man har forskellige smagsløg og præferencer.
Vi skal lige have styr på alle forudbestillinger, og så kommer I til at kunne købe signerede eksemplarer direkte i min webshop igen.
Beskrivelse
LAG PÅ LAG er en madlavnings- og måltidstilgang, der gør det nemmere, sjovere og mere fleksibelt at gå i køkkenet og at spise sammen, selv når man har forskellige smagsløg og præferencer.
Det er mit forsøg på at samle alt jeg har lært om det grønne køkken i en kogebog. Det er en tilgang, som både kan inspirere dem, der har god erfaring i det vegetariske køkken, og give nybegyndere mod på at komme i gang. Med baser, som selv de mest kræsne spisere vil elske, og toppings og tilbehør, som gør spisningen frydefuld for de mere eventyrlystne.
I kapitler som “Én gryde, flere måltider” (måske det mest efterspurgte tema gennem min tid med Vegetarisk Hverdag, og noget af det sværeste jeg har lavet!), “Mad på 30 minutter (eller mindre)”, “Plademad” og “Måltider til én (eller flere)” har jeg samlet mine yndlingsopskrifter til den vegetariske hverdag, som er nemme at lave, men hvor der ikke er gået på kompromis med smagen.
I kapitlet “Små retter” har jeg samlet alle mine bedste tilbehørs-grøntsagsretter, som passer til hovedmåltiderne og som let kan trylles om til festmåltider, når du får gæster.
Den bedste del af denne bog er for mig “PÅ TOPPEN”. Her samler jeg alt det som gør et måltid værd at spise. Chiliolier, salsaer, sovser, pickles, en guddommelig og utroligt enkel hot sauce og masser af toppings, der giver tekstur og mæthed.
Og så afsluttes hele herligheden af et enkelt dessertkoncept, som tager udgangspunkt i noget stort set alle kan lide. Nemlig vaniljeis <3
Yderligere information
| Vægt | 1,05 kg |
|---|---|
| Størrelse | 35 × 24 × 3 cm |
| Vælg: | Signeret, Usigneret |










