Psst… Jeg sælger stadig mit citronmaleri som plakat her.
Jeg spurgte på instagram den anden dag, hvilken type indhold, som kunne hjælpe jer i denne tid. Der kom masser af gode idéer til blogindlæg, som jeg skal prøve at finde tid til at få skrevet i den kommende tid. Jeg er en af dem, som stadig skal passe mit normale arbejde, da butikken jeg arbejder i ikke holder lukket (endnu), men jeg prøver at få det passet ind de dage, jeg er hjemme.
Normalt er jeg typen, der handler ind dagligt, fordi jeg er utroligt dårlig til at planlægge, og laver mad efter, hvad maven ønsker sig den pågældende dag. I disse tider skal vi dog være bedre til at handle ind mindre hyppigt og til flere dage, så jeg spurgte, om der var stemning for, at jeg lavede en serie madplaner, man kan handle ind efter. Det var der!
Om madplanerne
Jeg har lavet tre forskellige madplaner til henholdsvis 1 person, 2 personer og 4 personer. Man kan selvfølgelig sagtens vælge madplanen til 4, selvom man kun er to og så halvere opskrifterne eller have en masse rester til fryseren. Det vigtigste for mig var, at der var madplaner til flere forskellige slags husstande.
Madplanerne indeholder både indkøbsliste og opskrifter. De er layoutet på A4, så du nemt kan printe dem ud derhjemme.
Jeg har prøvet at udtænke madplanerne, så der ikke bliver noget spild. Det håber jeg virker! I må meget gerne melde tilbage på, hvordan det fungerede for jer.
Al respekt til jer, der laver madplaner hver uge, for hold nu k***, hvor tog det lang tid! 😀 Hvis du kan bruge madplanen i din hverdag, vil jeg blive rigtig glad, hvis du vil overveje at forudbestille min kogebog her hos mig. På den måde går lidt mere af overskuddet pr. solgt bog nemlig direkte til mig, og det betyder meget. Frem til slutningen af marts får du fire postkort med helt gratis. Du kan også overføre et valgfrit beløb til mig på Mobilepay, det står der mere om i madplanerne, som du kan downloade herunder.
Madplan til 1 person
Denne madplan er pakket med smag, og kræver ikke den store indsats. Dhal’en på dag 6 er den ret, der tager længst tid med 30-40 minutters tilberedningstid. Der vil på cirka halvdelen af dagene være lidt rester tilovers til frokost eller fryser, men der er højst en portion eller to tilovers, så man ikke brænder ikke med meget af den samme ret.
Dag 1 Butternut Squash m. sesam & perlebyg
Dag 2 Paneret halloumiburger
Dag 3 Græskarsuppe
Dag 4 Stegte grøntsager med hvid bønnecreme & perlebyg
Dag 5 Pitabrød m. halloumi
Dag 6 Dhal
Download madplanen til 1 person
Madplan til 2 personer
Vegebollerne i denne madplan kræver lidt tid og arbejde. De kan laves flere dage i forvejen, så planlæg evt efter det. Efter man har kogt dem, kan de nemlig gemmes i køleskabet eller fryses ned og så steges på dagen.
Dag 1 Butternut Squash m. sesam & perlebyg
Dag 2 Pitabrød m. kikærter
Dag 3 Græskarsuppe
Dag 5 Spaghetti m. Vegeboller
Dag 6 Dhal
Dag 5 Vegeboller m. kartoffelmos
Download madplanen til 2 personer
Madplan til 4 personer
Vi kan næsten kalde denne madplan for en Vegetarisk Hverdag’s greatest hits for den indeholder to storfavoritterm nemlig Beluga Bolognesen og Halloumi stroganoff! En uge med ultimativ comfort food og familievenlige favoritter.
Dag 1 Beluga Bolognese
Dag 2 Ærterisotto
Dag 3 En enkel ramen
Dag 4 Squash- og fetadeller
Dag 5 Lasagne m. Beluga Bolo
Dag 6 Halloumi Stroganoff
Download madplanen til 4 personer
Følg Vegetarisk Hverdag på Instagram, Facebook eller Bloglovin’ for opdateringer om nye opskrifter.